0

Диетата која го освои светот – Намалување 4 кг за 2 дена

Диетата “48 часа“ која го покори светот! Ослабете 4 кг за 1 дена. Преземено од Infomax. Кога сте во фаза на детоксификација или прочистување, се што внесувате во организмот треба да помогне за [...]

0

Храна која може да ви помогне при откажувањето од цигари

Една од главните причини зошто откажувањето од цигари е тешка задача е никотинот, кој е многу зависна супстанција. Тој на некој начин си поигрува со Вашиот ум и прави тој да има потреба од него, [...]

0

Кој чај е Вашиот вистински избор?

Сè уште временските услови се супер погодни за топло чајче. Како што знаеме има различни чаеви со различни здравствени придобивки, а сите ние имаме различни  вкусови и проблеми кои можат да се [...]