0

Баунти чоколадо

Изненадете ги гостите – направете баунти чоколадо за само 10 минути! Потребни ви се 200 мл млеко. Препорачуваме оризово млеко. 150 гр кокос 400 гр засладувач (кафеав шеќер во прав или [...]