0

Тофу со ориз и зеленчук

Вчера уживавме во специјалитет: ориз со тофу и зеленчук! Ви требаат околу половина час за подготовка, а импресиите од вкусот траат многу повеќе. За да подготвите ручек за четворица, потребни ви [...]

Солени бомбици од ориз со салса

Овие бомбици од ориз се вистинска бомба од јадење. Од една доза излегуваат неколку бомбици, можеби 10-ина, во зависност од тоа во колкава големина ги правите. Сепак, со оглед на тоа што во нив се [...]