0

Маска од ленено семе – за затегната и сјајна кожа

Корисноста на ленено семе е поради присуството на голем број минерали и хранливи состојки, вклучувајки и Омега 3 масните киселини. Лененото семе содржи големо количество калиум, магнезиум, [...]

Топ 10 храни за намалување на холестеролот!

  Холесторолот е маст која се наоѓа во крвта и е неопходна за функционирање на нашите клеточни мембрани. Нашите тела сами го произведуваат холестеролот кој ни е потребен, со што нема потреба [...]