0

Диетата која го освои светот – Намалување 4 кг за 2 дена

Диетата “48 часа“ која го покори светот! Ослабете 4 кг за 1 дена. Преземено од Infomax. Кога сте во фаза на детоксификација или прочистување, се што внесувате во организмот треба да помогне за [...]

0

Доручек од 48 часовната детоксикациска диета на докторот Оз

Обновете го, исчистете го и рестартирајте го вашето тело со невообичаениот доручек на Др. Оз. Целосната диета на докторот Оз е дизајнирана да ги даде клучните хранливи состојки на вашето тело [...]