0

Сендвичи од јаболко со путер од бадеми и гранола

Еве една идеја за супер здрава ужинка: Сендвичи од јаболко со путер од бадеми и гранола. Со ова е кажано сѐ, и нема потреба да споменуваме што ви е потребно да се подготви но, еве за секој случај [...]

Топ 10 храни за намалување на холестеролот!

  Холесторолот е маст која се наоѓа во крвта и е неопходна за функционирање на нашите клеточни мембрани. Нашите тела сами го произведуваат холестеролот кој ни е потребен, со што нема потреба [...]

Диетални храни за поефикасно слабеење!

Храната има голем удел во спречувањето хроничните заболувања, го подобруваат видот, зголемувањето на нашата способност – концентрација и влијаат врз нашето расположение. Покрај претходно [...]