Спелтино и ‘ржано брашно

Спелтино брашно Хранливите материи во спелтиното брашно не се товар на дигестивниот систем, лесно се разградуваат и брзо влегуваат во крвотокот. На овој начин на клетките на телото се оптимално [...]

Масло од црн ким

Маслото од црн ким содржи над 100 терапевски активни компоненти, а се користи од дамнешни времиња во медицински намени и како додаток во исхраната. Денеска модерната наука се повеќе го користи [...]

Сладок пелин

Ново! Имаме сладок пелин. Според истражувањата кои што биле објавени во “Life Science”, артемисининот, дериват одбилката “Sweet wormwood” или “Artemisia [...]

Здрава и ефикасна диета со хељда со која ќе изгубите од 7-12 килограми за само 2 недели

Диетата со хељда е многу популарна диета бидејќи гарантира успешно ослободување од вишокот килограми без никакво гладување и исцрпување на организмот.  Оние што ја пробале велат дека е 100% [...]