Тофу

Сојата е добар извор на протеини. Таа обезбедува големи количини на висококвалитетни растителни протеини. Во продавниците за здрава храна може да се набави тофу, соино млеко, колачи од соја, [...]

Јаткасти плодови: лешници, бадеми, ореви, макадамија, гоџи…

Барате „тазе” јаткасти плодови? Имаме одговор. Изберете ја вашата омилена комбинација на здрави грцки. Лешници (печени и непечени) – за здравје на мозокот, циркулација, убава кожа и коса [...]