Тофу

Сојата е добар извор на протеини. Таа обезбедува големи количини на висококвалитетни растителни протеини. Во продавниците за здрава храна може да се набави тофу, соино млеко, колачи од соја, [...]

Хлорела

Хлорела е вид на едноклеточна зелена алга. Таа е главна состојка на фитопланктонот, кој претставува многу мали слободно лебдечки водни растенија пронајдени во планктонот. Хлорелата е популарен [...]

Сурутка

Нема утка со сурутка. Дојдете и проверете каква козја и кравја, 80% и 20% сурутка нудиме. Сурутката е многу корисна за човековиот организам, затоа што содржи многу корисни минерали, како што се: [...]